Energienood in Zeeland nodigt uit tot werken aan oplossingen

Het is het gesprek van de dag. De energienood in Zeeland wordt met de dag groter en groter. Hoogtijd om actie te ondernemen.

Energienood in Zeeland

Het is het gesprek van de dag. De energienood in Zeeland wordt met de dag groter en groter. Een greep uit het nieuws:

Het is duidelijk: de energietransitie stelt ons allemaal voor aanzienlijke uitdagingen. We moeten daarom nu actie ondernemen. Hoe dan? Door de uitdaging aan te gaan. En Dockwize en Stichting Zeeuwse Publieke Belangen geven bedrijven, instellingen, bewonersgroepen en onderzoeksteams daarbij een flinke steun in de rug.  

Ondersteuning

In het programma ‘Boost the Energy Transition’ challenge ontvang je begeleiding door coaches en experts. Daarnaast zetten we ons netwerk in, om probleemeigenaren aan oplossers te helpen, en om oplossers in contact te brengen met probleemeigenaren. In de tussentijd bouw je aan je projectplan, met als doel een kansrijke aanvraag in te dienen voor subsidie tot € 250.000 bij het fonds van Stichting Zeeuwse Publieke Belangen.     

Meld je aan

Ben je actief in de energietransitie als probleemeigenaar of als oplosser? Doe mee en bouw mee aan het energiesysteem van de toekomst! Tot 22 maart kan je je aanmelden via het inschrijfformulier hiernaast.

Samen versnellen we de energietransitie!  

MELD JE AAN

BOOST THE ENERGY TRANSITION CHALLENGE

GA NAAR INSCHRIJFFORMULIER