Get ready for Get Unlocked Energy Edition op 15 juni

Er is een groeiende behoefte aan innovatieve oplossingen op het gebied van water, voedsel en energie om complexe transities te versnellen, wat een nieuwe manier van denken en doen vereist van zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Unlocked News Header (2)

Dockwize heeft als missie om de overgang naar duurzame oplossingen te versnellen en doet dit door middel van challenges. Om deze reden lanceren we vandaag ‘Get Unlocked’, een beweging die zich richt op het openbreken van uitdagingen van grote organisaties en het gezamenlijk vinden van oplossingen.

Via ons eigen nieuwe challengeplatform en een jaarlijks innovatie-event brengen we innovatieve start-ups, mkb’s en studenten samen met Zeeuwse organisaties om oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen. We hebben al succesvolle challenges begeleid voor organisaties zoals YARA, Zeeuwind, Zorgsaam, Cargill, Cosun en Dow Chemical.

In 2023 gaan we opnieuw op zoek naar innovatieve oplossingen om de transities te versnellen. Op donderdag 15 juni trappen we onze Get Unlocked beweging af met een exclusief innovatie-event dat gericht is op de energietransitie.

Get ready, you’re invited!

Jeroen

Vragen?

Jeroen van Oijen

Business Coach