HZ & Scalda – Offshore Wind congres

Op 3 november organiseren de HZ University of Applied Sciences en Scalda in Vlissingen het Offshore Wind Congres, waar je de introductie van het Center of Vocational Excellence Winddock kunt bijwonen en kunt profiteren van netwerkmogelijkheden en inzichten van experts.

Winddock

Kennisdeling en netwerken in Vlissingen

Op 3 november bundelen HZ University of Applied Sciences en Scalda hun krachten voor het Offshore Wind Congres, gevolgd door de opening van het Center of Vocational Excellence Winddock, een onderdeel van het EU T-Shore project.

Het programma start om 09:30 uur bij HZ met presentaties die een blik werpen op de praktische aspecten van offshore windintegratie. Sprekers van TenneT, WUR, Ghent University en Ørsted zullen hun expertise delen over onderwerpen variërend van energienetwerken tot de mogelijkheden van waterstof.

Bij Scalda nemen de middagsessies een educatieve wending, met een focus op de arbeidsmarkt in de offshore hernieuwbare energiesector en een presentatie over het EU T-shore project. De dag wordt afgesloten met de officiële lancering van het Center of Vocational Excellence (COVE), waarbij deelnemers worden uitgenodigd voor een rondleiding door WindDock en de formele start met de ondertekening van overeenkomsten.

Zien we je 3 november in Vlissingen? Meld je aan via onderstaande knop.