Ontdek de Waarmakers in de energietransitie

Het Waarmakerspaviljoen is het kloppende hart van het Get Unlocked innovation event op 15 juni 2023. Hier ontmoeten makers, vernieuwers en visionairs elkaar om de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid en energietransitie te ontdekken. Het Waarmakerspaviljoen is de perfecte plek om nieuwe ideeën op te doen, te netwerken en in gesprek te gaan met de mensen achter de innovaties.

Waarmakers (1)

Tijdens het event presenteren diverse startups, scale-ups en innovatieve bedrijven hun producten en diensten. Zo kun je kennismaken met Gazpack B.V., Zeeuwse fabrikant van biogas opwaarderingsystemen, Fieldlab Zephyros met het baanbrekende Airtub project en Yara, wereldleider in de productie van meststoffen, die je alles vertellen over hun ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie. 

Ook Omexom is aanwezig als Waarmaker en vertelt je niet alleen over hoe zij bedrijven helpen hun doelstellingen ten aanzien van de energietransitie te bereiken, maar je ook laten ervaren hoe het is om in een risicovolle situatie veilig te werken in hun VR experience.  

Ook de deelnemers van de Boost the Grid challenge zijn aanwezig op het Waarmakerspaviljoen om je alles te vertellen over hun oplossing voor netcongestie. 

En ben je benieuwd wat er allemaal nog meer staat te gebeuren op de Kenniswerf? Dan kun je even langs bij deze waarmakers, die je alles vertellen over dé hotspot in Vlissingen waar alles draait om innovatie en vernieuwing. 

Het Waarmakerspaviljoen is niet alleen te bezoeken tijdens de Experience rondes, maar ook tijdens de Get Connected netwerkborrel powered by Omexom. Mis deze unieke kans niet om meer te leren over de nieuwste technologieën op het gebied van energietransitie en om in contact te komen met andere innovatieve denkers. 

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in voor het Get Unlocked Innovation event! 

Jeroen

Vragen?

Jeroen van Ooijen

Business Coach