Wat mag je verwachten van het bruisende Waarmakerspaviljoen?

Op 15 juni vindt ons innovatie-evenement Get Unlocked plaats, waarbij het Waarmakerspaviljoen dé ontmoetingsplek zal zijn voor makers, bouwers, installeerders, vernieuwers en visionairs op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. Het paviljoen biedt een platform voor diverse startups, scale-ups en innovatieve bedrijven om hun producten en diensten te presenteren.
Waarmakerspaviljoen (1)

Ga in gesprek met pinoniers en innovators

Tijdens Get Unlocked zullen de waarmakers in het paviljoen je alles vertellen over hun oplossingen. Ga in gesprek en verbreed je netwerk in deze inspirerende omgeving. Of je nu geïnteresseerd bent in de nieuwste technologieën op het gebied van energietransitie of meer wilt weten over hoe jij als ondernemer kunt bijdragen aan een duurzame toekomst, het Waarmakerspaviljoen heeft voor ieder wat wils.

Het paviljoen is niet alleen te bezoeken tijdens de Experience-rondes, maar ook tijdens de Get Connected-netwerkborrel, powered by Omexom. Mis deze unieke kans niet en schrijf je nu in voor het Get Unlocked Innovation event op 15 juni.

De volgende waarmakers staan op je te wachten om kennis te maken!

  • Gazpack B.V.: Fabrikant van biogas opwaarderingssystemen.
  • Fieldlab Zephyros: Baanbrekend project gericht op het optimaliseren van offshore windturbines.
  • Kenniswerf: Broedplaats voor innovatie en vernieuwing met focus op voedsel, water en energietransitie.
  • Yara: Wereldleider in de productie van meststoffen en stimuleert de energietransitie naar groene waterstof.
  • Omexom: Kennisdrager op het gebied van hoog- en middenspanningsinstallaties, met onder andere het Omexom Institute en virtual reality-toepassingen.
  • Deelnemers Boost the Grid challenge: Olmenveld Vakanties, O-Nexus, Agri Snellaad, EnAppSys, Fractal Energy en Own Greens. Deze bedrijven presenteren innovatieve oplossingen voor netcongestie en energieopslag.

Get your tickets now!

Bezoek het Waarmakerspaviljoen op 15 juni en ontdek zelf de nieuwste ontwikkelingen en inspirerende ideeën op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. Zorg ervoor dat je niets mist en meld je hier aan voor Get Unlocked!

Jeroen

Vragen?

Jeroen van Ooijen

Business Coach