TERUGBLIK Get Unlocked - energy edition

Op donderdag 15 juni trapten we de innovatiebeweging Get Unlocked af met een innovatie-evenement over de energietransitie. Met een Waarmakerspaviljoen, 6 interactieve experiences en meer dan 180 bezoekers was het een waanzinnige dag vol inspiratie en enthousiasme om samen impact te maken. Dit was niet mogelijk geweest zonder onze bezoekers, de Get Unlocked partners en waarmakers. Bedankt!

Op deze pagina vind je een terugblik op 15 juni en lees je meer over het vervolg van de Get Unlocked beweging en hoe jij hier deel van uit kunt maken.

KEYNOTE AD VAN WIJK

Tijdens het Get Unlocked programma deelde Professor Dr. Ad van Wijk een inspirerende keynote, powered by UCR. Als autoriteit op het gebied van duurzame energie wees hij in de keynote kansen aan voor de toekomst van duurzame energievoorzieningen. Zijn inzichten op het gebied van offshore windparken, zonne-energieparken en bio-methanolfabrieken waren bijzonder verhelderend. Maar het was zijn visie op de energiesystemen van de toekomst die echt een hoogtepunt vormden van het evenement en ondernemers enthousiasmeerde om vandaag al met de mogelijkheden van een groene toekomst aan de slag te gaan. 

Ad van Wijk
Aart Bolle

''Ik vond het tof om te zien dat het platform Get Unlocked en het thema Energy daadwerkelijk gesprekken, innovatie en connecties opleverde. Goed gedaan.''

Aart Bolle
Creative Director Blackdesk

FINALE BOOST THE GRID CHALLENGE

De winnaars van de Boost The Grid Challenge zijn bekend! 🏆 Dit zijn de 6 partijen met oplossingen voor netcongestie die financiering vanuit Stichting Zeeuwse Publieke Belangen toegekend hebben gekregen:

Onexus | Home Energy Management System
Olmenveld Vakanties | Verduurzaming van camping
Owngreens | Aanpassen van planten aan flexibel belichtingsregime
Agrisnellaad | Proef in Zeeland met dynamisch laden in congestiegebied
Fractal Energy | Proef met centraal aanstuurbare plug & play thuisbatterijen
EnAppSys | Combineren van marktdata met beschikbare capaciteit op stations in Zeeland om congestie te voorkomen

Boost The Grid Finale
Martin

''Deze projecten gaan ons helpen bij het optimaal gebruiken van het huidige energiesysteem door netcongestie te voorkomen!''

Martin Martens
Stichting Zeeuwse Publieke Belangen

Get Unlocked

De Get Unlocked beweging is pas net begonnen en wij kijken uit naar het vervolg 💡. Up for a challenge? Loopt jouw organisatie tegen een complexe uitdaging aan op het gebied van voedsel, water of energie? Daag ons uit om met ons netwerk slimme, duurzame oplossingen te vinden.

Get Unlocked (2)