Campfire Talks | HZ University of Applied Sciences

Tijdens de HZ Campfire Talks waan je jezelf in een donker bos en ga je rond het kampvuur in kleine groepen in gesprek over de energietransitie in Zeeland. Heb je ideeën, zoek je gelijkgestemden of samenwerkingspartners, dan is dit het moment om in gesprek te gaan met studenten, alumni van de HZ en andere ondernemers en professionals die geïnteresseerd zijn in de energietransitie.

HZ experience links-03

VR-Experience | Scalda Winddock 

Ontdek de thrilling VR-experience van Scalda Winddock tijdens Get Unlocked! Kies je voor deze experience dan kun je deelnemen aan een virtuele rondleiding in een Offshore Windturbine. De deskundige medewerkers van Scalda Winddock staan klaar om informatie te geven over de opleiding voor windmonteurs bij Scalda. Daarnaast bieden ze informatie over de samenwerkingsmogelijkheden tussen bedrijven en Scalda. Mis deze kans niet om een unieke kijk te krijgen op de windindustrie en de mogelijkheden die Scalda te bieden heeft.

Scalda Winddock Experience vr

Expertsessie Charge 2 Grid Lab | AgriSnellaad

Het groeiende aantal elektrische auto’s en de bijbehorende laadinfrastructuur kan het elektriciteitsnet zwaar belasten. AgriSnellaad, exploitant van laadinfrastructuur in Zeeland, ziet hierin een kans om congestieproblemen aan te pakken. Ben jij een expert op het gebied van laadinfrastructuur of slimme (laad)oplossingen? Of ben je een elektrisch rijder met geweldige ideeën? Sluit dan aan bij deze experience!

Let op: Deze expertsessie duurt 90 minuten en kan niet worden gecombineerd met een andere experience. Andere experiences duren 45 minuten.

Experience AgriSnellaad-02

Paneldiscussie energietransitie | Rabobank

De energietransitie is een van de belangrijkste maatschappelijke thema’s van dit moment en van de komende jaren. Om een constructieve discussie te kunnen voeren is het handig om over bepaalde basiskennis te beschikken. Wat ís bijvoorbeeld de energietransitie? En wat zijn de specifieke doelen? Ontdek het in deze experience met Sanne de Boer, energietransitie-analist en auteur van ‘de energietransitie uitgelegd’. Doe mee aan de paneldiscussie met o.a. Zeeland Refinery en Ørsted om antwoorden te krijgen en samen te werken aan een schonere en duurzame toekomst.

Experience Rabobank-03

Energiebesparing | Impuls Zeeland

Boost je bedrijf met de energiebesparing experience van Impuls! Deze experience is speciaal ontworpen voor het MKB en gericht op industriële processen. Leer van experts, bekijk voorbeelden en ontdek vergelijkbare casussen. Tijdens de interactieve experience gaat Impuls persoonlijk met jou als ondernemer in gesprek om casussen verder uit te werken. Meld je nu aan en maak een verschil in jouw bedrijf!

Experience Impuls-04

EnergyXchange | Dockwize

Ontgrendel innovatie samen met Dockwize! Doe mee aan deze unieke experience en breng jouw denkkracht en waardevolle netwerk in om innovatieve oplossingen voor energie gerelateerde vraagstukken te vinden. Help ecommit en Stichting Strandexploitatie Veere live en on the spot bij het zetten van de volgende stap in hun energietransitie-uitdaging. Jouw bijdrage als ondernemer, start-up, student of professional is van onschatbare waarde voor het realiseren van duurzame en baanbrekende oplossingen. Waar wacht je nog op? We moeten aan de bak!

Vraagstuk ecommit:
Hoe kunnen we meer CO2 compenseren in Zeeland met Zeeuwse CO2-certificaten? Ben je benieuwd naar het verdienmodel achter certificaten en wat dit voor jouw business kan betekenen? Denk mee met ecommit en krijg antwoord op je CO2-vragen door deel te nemen aan deze experience.

Vraagstuk Stichting Strandexploitatie Veere: 
Denk mee in hoe we de stranden van Veere kunnen verduurzamen, in 2030 volledig CO2 neutraal kunnen maken en logistieke processen kunnen verbeteren.

 

Experience Dockwize-05

Waarmakerspaviljoen

Naast een experience kun je ook kennismaken met de Waarmakers op het Waarmakerspaviljoen. Het Waarmakerspaviljoen is tijdens het Get Unlocked innovation event dé ontmoetingsplek voor makers, vernieuwers en visionairs op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. Hier vind je diverse startups, scale-ups en innovatieve bedrijven die hun producten en diensten presenteren. Dit is de ideale gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen, te netwerken en in gesprek te gaan met de mensen achter de innovaties.

Let op: Het Waarmakerspaviljoen is de hele middag geopend dus ook tijdens de borrel kun je de Waarmakers ontmoeten.

MicrosoftTeams-image (5)

Experience Partners

HZ University logo
Scalda logo
agrisnellaad logo
Impuls Zeeland logo
Rabobank logo
Dockwize logo