ZERO WASTE EXPERIENCE | Powered by Impuls Zeeland

Ontdek tijdens de Zero Waste Experience van Impuls Zeeland innovatieve toepassingen voor reststromen in de foodsector. Wat kun je bijvoorbeeld doen met reststromen als sinaasappelschillen en koffiedrap? In een interactieve sessie gaan we samen op zoek naar creatieve oplossingen, nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en zoomen we in op de Zeeuwse succesverhalen, waaronder die van Linsie Meijer van Sophyn Greens. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van reststromen of denk jij een bijdrage te kunnen leveren, meld je dan aan voor Zero Waste Experience.

Impuls - Experiencepagina

TASTE FOR CHANGE EXPERIENCE | Powered by FoodDelta Zeeland

Stap in de wereld van voedselinnovatie en taste the future of food in de experience van FoodDelta Zeeland. In deze Experience proef je verschillende toekomstbestendige gerechten, ga je aan de slag met de smaken die in de Schijf van 2050 beschikbaar zijn en creëer je hiermee gezonde keuzes voor diverse consumentprofielen uit de samenleving. Dit is jouw unieke kans om mee te werken aan het menu van de toekomst.   

Join the future of food met FoodDelta Zeeland!

FDZ - Experiencepagina

PANEL EXPERIENCE | Powered by Rabobank

De voedseltransitie versnellen door slimmer samen te werken en ketens te versterken. Wat is daar voor nodig en wie speelt welke rol? Waar liggen kansen en welke uitdagingen zijn er? Meld je aan en maak je klaar voor boeiende discussies en prikkelende inzichten tijdens de Panel Experience powered by Rabobank. Hoor hoe ondernemers en experts kijken naar ketenversterking en deel jouw eigen inzichten tijdens de interactieve Q&A-sessie. Mis deze unieke kans niet om jouw inzichten te delen en brandende vragen te stellen aan een divers panel van experts met allemaal een eigen kijk op de voedseltransitie. Meld je vandaag nog aan!

 

Rabobank - experiencepagina

HZ FOOD MAZE | Powered by HZ University of Applied Sciences

Benieuwd welke food initiatieven HZ University of Applied Sciences allemaal voor jou in petto heeft en hoe jij met de studenten en onderzoekers kan samenwerken? Vind je weg in het HZ Food Maze tijdens Get Unlocked en ontmoet niet alleen de docenten en studenten van de nieuwe opleiding Food, Business & Innovation, maar leer ook waar de lectoraten Aquaculture in Delta Areas en Marine Biobased Chemie zich mee bezig houden en welke onderzoeken het HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren uitvoert. The Work Zone en Nexus zijn natuurlijk aanwezig om jouw vraagstuk te vertalen naar potentiële samenwerking. 

Meld je nu aan en werk samen met HZ University of Applied Sciences aan de toekomst van voedsel! 

HZ - Experiencepagina

HAS PROTEIN PUZZLE | Powered by HAS Green Academy

Hoe kijk jij aan tegen de eiwittransitie? Wat is er nodig om deze complexe puzzel te leggen? Tijdens deze boeiende experience buig je je samen met het lectoraat Eiwittransitie in Voeding van de HAS Green Academy, andere ondernemers, studenten en professionals over dit vraagstuk. Van plantaardige eiwitproductie tot maatschappelijke acceptatie en de rol van bedrijven hierin, met deze inspirerende ervaring delen we kennis en denken we na over oplossingen. Zo versnellen we samen ook deze transitie.

Meld je nu aan voor deze experience!

HAS - Experiencepagina

CHALLENGE GAME | Powered by Dockwize

De Dockwize Challenge Game daagt jou uit binnen 45 minuten oplossingen te bedenken voor échte vraagstukken van foodondernemers in Zeeland. In deze Experience zet je jouw kennis in om tot innovatieve oplossingen te komen voor twee vraagstukken van Lamb Weston, de op één na grootste speler op het gebied van bevroren aardappelproducten. Tegelijkertijd maak je kennis met de challengemethodiek van Dockwize.

Vraagstuk 1: Nieuwe textuur voor een optimale smaakbeleving
Hoe vinden en verwerken we voedzame ingrediënten die de beleving van textuur en krokantheid van aardappelproducten versterken of unieke nieuwe texturen geven.

Vraagstuk 2: Zout/smaakbeleving
Hoe kunnen we het gebruik van zout in voeding tot een minimum beperken. Denk mee en ontdek samen een gezonde vervanging voor de zoutbeleving.

Laat je uitdagen en ontdek de kracht van samenwerking en innovatie in de Dockwize Challenge Game! Meld je aan en laat zien wat jij kunt betekenen Lamb Weston.

Dockwize - Experiencepagina

SIGN UP

Meld je aan voor  Get Unlocked | The Food Edition! Bij je aanmelding kun je drie voorkeuren voor Experiences opgeven, wij zorgen ervoor dat je aan twee van deze experiences deel kunt nemen.

Experience Partners

Impuls Zeeland logo
FoodDelta Zeeland logo
Rabobank logo
HZ University logo
HAS green academy logo
Dockwize logo