107
dagen
10
uur
8
minuten
33
seconden

Ready, Set, Innovate!

Tijdens dit innovatie-event brengen we een programma boordevol innovatie, slimme oplossingen in de foodsector en inspirerende sprekers en activiteiten. Hier komen ondernemers, studenten en overheden samen om met elkaar impact te maken in de foodsector en Zeeland op de (inter)nationale kaart te zetten. Bekijk ook eens de aftermovie van Get Unlocked | The Energy Edition, het innovatie event wat we vorig jaar op het thema energie organiseerden. 

Wilfred

"Innovatie-events zoals Get Unlocked brengen de schakels in de voedselketen samen, waar vernieuwende ideeën gedijen en de toekomst van de voedselindustrie wordt gevormd."

Wilfred van Elzakker
FoodDelta Zeeland

Let’s get unlocked

We zien een groeiende vraag naar innovatieve oplossingen op het gebied van water, voedsel en energie om complexe transities te versnellen. Dit vergt een vernieuwende aanpak van zowel bedrijven als de kennis- en overheidsinstellingen. Get Unlocked is het innovatieplatform van Dockwize waar we ons samen met ondernemers, studenten en overheden inzetten om belangrijke transities op het gebied van water, energie en food te versnellen. Dit doen we o.a. door uitdagers en oplossers samen te brengen in challenges, het organiseren van spraakmakende events en verrassende connecties en het faciliteren van innovatieve projecten in Innovatiepunt de KAAP.  

Get Unlocked (2)
Aart Bolle

"Get Unlocked was gaaf! Het thematisch samenbrengen van partijen werkt en levert op. Belangrijk dat jullie daar met Dockwize een podium voor bieden. Jullie faciliteren iets belangrijks. Goed gedaan".

AART BOLLE
CREATIVE DIRECTOR BLACKDESK

Get on board!

Ook dit jaar nodigen we ondernemers, kennisinstellingen en andere professionals uit om deel te nemen aan het Get Unlocked innovatie event. Wil je concreet met de bezoekers van het event aan de slag, dan is er de mogelijkheid om een subsessie (experience) te organiseren. Heb je zelf oplossingen of ideeën om de voedseltransitie te versnellen en wil je die demonstreren, dan is een plekje op het Waarmakerspaviljoen misschien wat voor jou. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Datum: 18 juni 2024
Tijd: circa 13.00 tot 18.00
Locatie: De Kaap, Edisonweg 10, 4382 NW Vlissingen

Aanmelden als bezoeker kan vanaf 18 april. Wil je op de hoogte blijven van al het laatste Get Unlocked nieuws? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Vitroplus

Event Partners

FoodDelta Zeeland logo
Impuls Zeeland logo
UCR logo
Dockwize logo