1
dagen
7
uur
43
minuten
16
seconden

Get Unlocked | The Food Edition

Get Unlocked | The Food Edition biedt een middagvullend programma boordevol innovatie, verrassende verbindingen en slimme oplossingen in de foodsector. Tijdens de plenaire start blikken we vooruit op de nieuwe test- en ontwikkelfaciliteiten voor foodondernemers in de KAAP en word je geïnspireerd door innovatieve foodondernemer Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager en Those Vegan Cowboys. Hieronder vind je het complete programma, get ready!

Datum: 18 juni 2024
Tijd: circa 13.00 tot 18.00
Locatie: Innovatiepunt KAAP, Edisonweg 10, 4382 NW Vlissingen
Aanmelden*:Aanmeldingen zijn helaas gesloten; alle plekken zijn gevuld.

*Deelname als bezoeker is gratis.

Get Unlocked (2)

Programma

12:45
Get in!

Pak iets te drinken en ga ervoor zitten. We gaan beginnen.

13:00
Let’s get started!

Dagvoorzitter Annemarie Bruning heet je welkom en opent het programma. We nemen een kijkje achter de schermen bij de ontwikkelingen van de test-, ontwikkel- en demofaciliteiten, die speciaal ontwikkeld worden voor foodondernemers.

13:15
Get Inspired: Jaap Korteweg

Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager en Those Vegan Cowboys, staat bekend als een visionair op het gebied van duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. Laat je inspireren door zijn enthousiasme en geniet van zijn (h)eerlijke producten terwijl hij je meeneemt op een reis door de wereld van duurzame en succesvolle ondernemingen. Zijn missie met Those Vegan Cowboys? De volgende logische stap zetten in zuivelproductie door de koeien vrij te laten uit de stal en Margaret, de roestvrijstalen koe te introduceren.

14:00
Let’s go! Experience ronde 1

Klaar met stilzitten, het is tijd voor actie. Ga aan de slag met de Experiences, aangeboden door de Get Unlocked partners. Maak een keuze uit deze zes prikkelende Experiences:

CHALLENGE GAME
Powered by Dockwize 

ZERO WASTE EXPERIENCE
Powered by Impuls Zeeland 

TASTE FOR CHANGE EXPERIENCE
Powered by FoodDelta Zeeland 

FOODSHIFT PANEL EXPERIENCE
Powered by Rabobank

HZ FOOD MAZE
Powered by HZ University of Applied Sciences

HAS PROTEIN PUZZLE
Powered by HAS Green Academy 

Check alle experiences via onderstaande knop.

Experiences
15:00
Let’s go! Experience ronde 2

Herhaling experience ronde 1, check alle experiences via onderstaande knop.

experiences
16:00
WAARMAKERSPAVILJOEN

Welkom op het Waarmakerspaviljoen, dé ontmoetingsplek voor pioniers in de voedseltransitie tijdens Get Unlocked | The Food Edition! Hier tonen bedrijven van alle formaten hun impact op de voedselindustrie. Ontdek en proef inspirerende initiatieven en innovaties van zowel grote spelers als opkomende talenten, die de voedseltransitie echt waarmaken. Van duurzame productiemethoden tot vernieuwende voedselconcepten, hier ontdek je wie écht het verschil maakt en maak je kennis met de innovators. 

Bekijk alle Waarmakers via onderstaande knop.

waarmakerspaviljoen
17:00
Get connected! Netwerkborrel

Na afloop van het programma ontmoeten we elkaar weer in het Waarmakerspaviljoen. Dit is het moment om je ervaringen met andere deelnemers te delen, je zoekvraag te stellen en te connecten met Waarmakers, Experiencepartners, studenten, overheden, professionals en ondernemers. Natuurlijk met een drankje en een lekker hapje!

Praktische informatie

Om 12.45 uur gaan de deuren van Get Unlocked open! We geven je nog wat laatste, praktische informatie.

• Get Unlocked is gratis toegankelijk op vertoon van je aanmeldbevestiging.
• Het innovatie-event vindt plaats in de KAAP in op de Kenniswerf in Vlissingen, naast de Dockwize loodsen aan de Voltaweg.
• Bij aankomst verzoeken we je om je te melden bij de ontvangstbalie bij de KAAP, waar je een keycord met jouw persoonlijke programma ontvangt.

We kijken ernaar uit om je een inspirerende en onvergetelijke dag te bezorgen!

FAQ

Welkom bij de FAQ voor het evenement “Get Unlocked | The Food Edition” op 18 juni 2024. Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

Een onbeantwoorde vraag? 
Mail ons op info@dockwize.nl dan nemen we spoedig contact met je op. 

Toegankelijkheid
Wanneer en waar vindt het evenement plaats?

Get Unlocked | The Food Edition vindt op dinsdag 18 juni 2024 plaats bij Innovatiepunt De Kaap in Vlissingen. Adres: Edisonweg 10, 4382 NW Vlissingen

Hoe kan ik het terrein bereiken?

Innovatiepunt De Kaap is gelegen op een zeer gunstige locatie op het Kenniswerf terrein, nabij de A58. Op een kilometer afstand bevinden zich twee treinstations: Vlissingen en Vlissingen-Souburg.

Waar kan ik parkeren?

Er is volop parkeergelegenheid op het Dockwize terrein waar bezoekers kosteloos kunnen parkeren. Daarnaast beschikt Dockwize over een fietsenstalling. Adres: Edisonweg 51 

Zijn er laadpalen aanwezig? 

Er zijn twee laadpalen op de parkeerplaats van Dockwize. Deze palen zijn van PC Extreme en zijn openbaar. Het werkt d.m.v. een stekker. Naast de palen staat een bordje met de spelregels. Adres: Edisonweg 51.

Er zijn ook twee laadpalen op de parkeerplaats van NV Economische Impuls Zeeland. Deze palen zijn neergezet met hulp van Impuls Zeeland en AgriSnellaad. Deze palen zijn openbaar en kunnen gebruikt worden door iedereen met een laadpas. Adres: Edisonweg 37.

Ook kan er worden geparkeerd bij het oplaadpunt Leap24.

Is het event gratis?

Dockwize vindt het belangrijk dat innovatie voor iedereen beschikbaar is en dat kennis en inspiratie gedeeld worden met zoveel mogelijk mensen. Daarom hebben we ervoor gekozen om de tickets voor dit evenement gratis aan te bieden. Het event word mede mogelijk gemaakt door deze partners.

Ticket
MOET IK ME NOG AANMELDEN VOOR HET EVENT?

Ja, we willen je vragen om je te registreren voor het event. Dit stelt ons in staat om een schatting te maken van het aantal deelnemers en om ervoor te zorgen dat we genoeg ruimte hebben voor iedereen.

Get your ticket
Help, ik heb een probleem met mijn ticket

Lukt het niet om je aan te melden voor het event op 18 juni? Neem dan contact op met communitymanager Kitty van Aken via: kitty@dockwize.nl  

Moet ik mijn ticket printen?

Het is niet nodig om je ticket te printen; je kunt terplekke een digitale bevestiging laten zien. Bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt.

Partners
Kan ik als sponsor deelnemen aan het evenement?

Ja, het is mogelijk om te sponsoren. Neem contact op met Communitymanager Kitty van Aken via kitty@dockwize.nl voor meer informatie over sponsorpakketten. 

Kan ik partner worden van het evenement?

Ja, het is mogelijk om partner te worden van het event. Neem contact op met Communitymanager Kitty van Aken via kitty@dockwize.nl voor meer informatie over partnerpaketten.

Pers
pers

Journalisten zijn van harte welkom om het evenement vast te leggen. Neem contact op met Communicatiespecialist Arieke van Liere via arieke@dockwize.nl en geef aan voor welk medium je werkt en op welke manier aandacht aan Get Unlocked wordt geschonken. De organisatie denkt graag met je mee over hoe beeld en inhoud elkaar kunnen versterken.

Event Partners

FoodDelta Zeeland logo
Impuls Zeeland logo
UCR logo
Dockwize logo
HZ University logo
Kenniswerf logo
Campus Zeeland logo
Harthoorn logo
Rabobank logo
HAS green academy logo
KV Techniek logo