WAARMAKERS
PAVILJOEN

Het Waarmakerspaviljoen is tijdens het Get Unlocked | The Food Edition hét ontmoetingspunt voor pioniers, vernieuwers en visionairs in de voedseltransitie. Hier tref je diverse startups, scale-ups en innovatieve bedrijven die hun baanbrekende producten en diensten presenteren en laten proeven. Het is dé plek om geïnspireerd te raken, te netwerken en in gesprek te gaan met de mensen achter de vernieuwingen. 

Ben je nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen in de voedseltransitie? Of wil je meer weten over hoe jij als ondernemer kunt bijdragen aan een duurzamere voedselindustrie? Het Waarmakerspaviljoen biedt voor ieder wat wils en is een must-visit voor iedereen die zich betrokken voelt bij de voedseltransitie. 

Het Waarmakerspaviljoen is geopend na de Experiences en tijdens de Get Connected netwerkborrel. 

Kom langs op 18 juni en ontdek het Waarmakerspaviljoen zelf! Wil je zeker weten dat je niets mist? Meld je dan nu aan voor het Get Unlocked | The Food Edition evenement. 

text-shape-1

Ontmoet de waarmakers

De Pasta Bende

De Pasta Bende bestaat uit bedrijven en organisaties met als gezamenlijke missie een kortere (en dus lokalere) en verspillingsvrije voedselketen. De Bende Leden leveren reststromen van groente & fruit en lokale granen, en daarvan maakt Sophyn Greens heerlijke ambachtelijke pasta. Zo zorgen we er samen voor dat er nagenoeg geen nutriënten verloren gaan en eet jij stiekem net wat extra groente & fruit.

Daarnaast geven we een knipoog naar hoe pasta ‘zou moeten zijn’, zodat we samen een nieuwe standaard zetten voor hoe pasta ‘ook kan zijn’.

Meer over De Pasta Bende.

Searoop JB Diesch

Searoop® is een biologische homemade limonade siroop uit Zeeland op basis van vers geperste biologische appels duinkruiden en botanische kruiden. Heerlijk verfrissend met (bruis) water, in een cocktail of een mocktail en lekker als dressing in een salade.

Searoop wordt gemaakt met zorg en respect voor de natuur. Een kleine footprint vinden we van groot belang. Versgeperst appelsap is de basis van Searoop, daarom deze siroop het Low in Sugar en vegan. Botanische kruiden en extracten van kruiden uit de duinen zorgen voor extra gelaagde en bijzondere smaken.

Meer over JB Diesch & Searoop.

KV-Techniek

Met hun rijke kennis en ervaring, doch met een jong enthousiast team, is KV-Techniek heden uitgegroeid naar specialist in proces-automatisering met robots. Dit specialistisch werk varieert van ontwerp tot programmatie en installatie. Ze bieden hun klanten maatwerkoplossingen, kostenbesparing, en daarmee een continue efficiënt en betrouwbaar productieproces wat voldoet aan de geldende veiligheidseisen. KV-Techniek b.v. is opgericht in 2002 en is zeer actief in de technische en industriële sector als automatiseerder van productieprocessen. Het werk vindt plaats binnen de petrochemie, metaalconstructie, en voedingsmiddelenindustrie.

Meer over KV Techniek.

Sophyn Greens

Bij Sophyn Greens staan groente en fruit centraal. Dat groente en fruit gezond zijn, is algemeen bekend. En toch eten we er nog te weinig van. Door groente en fruit als basis te verwerken in voedingsmiddelen eten we ongemerkt dagelijks meer groente en fruit.

Daarom verversen ze bij Sophyn Greens bestaande producten met een handvol verse groente en fruit. Of we ontwikkelen nieuwe producten waardoor je nog vaker van groente en fruit kan genieten.

Meer over Sophyn Greens.

Ocean Ceramics

Ocean Ceramics heeft een unieke verwerkingswijze ontwikkeld waarmee zij als enige bedrijf ter wereld in staat is om mosselschelpen te verwerken tot nieuwe grondstof. Met deze circulaire grondstof maken wij uniek en duurzaam keramiek voor restaurants in het luxere segment.

Meer over Ocean Ceramics.

Seabør Mosselburger

Lekker, gezond en goed voor het milieu; er zijn weinig nieuwe producten die deze belofte zo moeiteloos waarmaken als de Zeeuwse Mosselburger. De eenvoudig te bereiden mosselburger een aantrekkelijk alternatief voor milieubewuste consumenten.

Meer over de Mosselburger.

Koop, eet en beleef lokaal

De missie van Koop, eet en beleef lokaal is simpel: “We brengen streekproducten weer terug naar het hart van onze tafels en evenementen, waar we samen kunnen genieten van al het moois dat onze regio te bieden heeft. We verbinden lokale producenten en ondernemers die met lokale producten werken, zodat zij samen kunnen groeien en bloeien.”

Meer over Koop, eet en beleef lokaal

Ben jij een Waarmaker?

Presenteer jouw innovatieve producten of oplossingen op het Waarmakerspaviljoen. Tijdens Get Unlocked | The Food Edition komen ondernemers, studenten en overheden hier samen. Jij hebt de mogelijkheid om jouw bijdrage aan de voedseltransitie te tonen aan een breed publiek. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Kitty van Aken.