EXPERIENCE PARTNER 

Organiseer samen met ons een experience tijdens innovatie-event Get Unlocked | The Food Edition. ​Een experience is een verrassend programmaonderdeel, waar deelnemers in 45 minuten actief aan de slag gaan. Er zijn twee experiencerondes. Samen met het Get Unlocked team ontwikkel je een experience waarin je jouw boodschap ook écht over de bühne krijgt. Wij zorgen natuurlijk voor de promotie en de deelnemers aan jouw experience.   

Inmiddels zijn alle Experiences voor deze editie van Get Unlocked bekend.

Campfire

WAARMAKERSPAVILJOEN

Presenteer jouw innovatieve producten of oplossingen op het Waarmakerspaviljoen. Tijdens het event komen ondernemers, studenten en overheden hier samen. Jij hebt de mogelijkheid om jouw bijdrage aan de voedseltransitie te tonen aan een breed publiek. 

Vorig jaar stonden er wel 35 ondernemers op het Waarmakerspaviljoen om hun oplossing of innovatie te tonen waarmee zij de energietransitie wilden waarmaken.

We hebben nog ruimte voor Waarmakers! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarmaker

COLLAB PARTNER

Wil je niet persé een activiteit organiseren tijdens Get Unlocked, maar wil je wel graag je naam of product koppelen aan het event, dan kun je een onderdeel van het programma adopteren zoals de: 

  • Lunch 
  • Borrel 
  • Get there guides 
  • Keynote speaker 

Uiteraard is maatwerk mogelijk. Heb jij een goed idee of wil je sparren over jouw deelname aan Get Unlocked Event | The Food Edition? Neem contact op met Kitty van Aken, community manager Dockwize. Samen bespreken we de opties en ontdekken we hoe jouw organisatie kan schitteren op dit innovatieve podium. 

GET ON BOARD AND LET’S UNLOCK THE FOOD TRANSITION TOGETHER! 

Kitty zw

Get In Touch

Kitty van Aken

Community Manager